Finansiera badrumsrenoveringen med ett lån

Med ett fräscht, snyggt och praktiskt badrum kan du börja och avsluta dina dagar på bästa sätt. Förr var badrummet ett utrymme som mest var till för dusch och toalett, men idag är det lika viktigt som vardagsrummet. Inredningen i badrummet ska vara personlig, snygg, praktisk och modern. Badrummet ska dessutom vara enkelt att hålla rent och ha en optimal belysning – badrumsrenoveringstockholmslän.se.

Att renovera ett badrum behöver inte vara dyrt, men i de allra flesta fall innebär det ändå ganska stora kostnader. Exakt hur mycket din badrumsrenovering kommer att gå på är dock svårt att säga, eftersom alla har sina unika behov och önskemål. Du kan renovera badrummet och göra om i hemmet för några enstaka kronor, men du kan också lägga ut tusentals kronor på en totalrenovering med duktiga hantverkare.

Vad kostar en badrumsrenovering?
Som ovan nämnt är det svårt att säga hur mycket din renovering kommer att kosta. Här finns det fler än en faktor som är av stor betydelse. Priset kommer bland annat variera beroende på vilken typ av inredning du har valt, men även valet av kakel och klinker, toalettstol, speglar, belysning och bad är mycket avgörande.

Det bästa sättet för dig att ta reda på kostnaden är genom att ansöka om en offert från företaget du planerar att anlita. Du kan också jämföra olika firmor mot varandra, för att se vilken som erbjuder det bästa priset.

Använd ett lån som finansiering
Det är inte helt ovanligt att finansiera badrumsrenoveringen med hjälp av ett lån. Vissa väljer att baka in ett renoveringslån i ett redan befintligt bolån, men den vanligaste låneformen är troligtvis privatlånet. Privatlånet kommer med många fördelar och är ett bra sätt för dig att finansiera din badrumsrenovering.

Renoveringsverktyg

Att använda ett privatlån till en renovering av ditt badrum gör att du kan komma igång mycket snabbare. Har du dessutom sett till att jämföra firmor innan du väljer kommer du även veta exakt hur mycket pengar du behöver låna. Fördelen med privatlån är att du kan ansöka om väldigt låga belopp på cirka 10 000 kronor, men också väldigt höga belopp på 600 000 kronor eller mer. Kombinerar du sedan detta med ditt ROT-avdrag kan du vara säker på att du har en finansieringsmetod som du verkligen kan lita på.

Fördelar med privatlån till badrumsrenovering
Det finns många anledningar till varför du bör välja ett privatlån om du vill ha råd med din badrumsrenovering. Med privatlånet får du:

• Ett lån som är enkelt att ansöka om
• Möjlighet att renovera badrummet direkt
• Ansöka utan säkerhet
• Ansöka trots betalningsanmärkningar och utan UC
• Lån upp till 600 000 kronor
• Du slipper berätta för banken vad du ska använda pengarna till
• En låneform med lång återbetalningstid som passar de allra flesta ekonomier